BlueHost Hosting Biggest Discount : Save 66% + Free Domain and much more


bluehost discount, bluehost offer, bluehost 2017,discount, offer, coupon
Bluehost Hosting Discount Coupon 2017

Do you know? Bluehost Webhosting is officially recommended by WordPress Hosting page. If you are planning to start a WordPress Blog then Bluehost is the best choice for it. Before sharing Bluehost Hosting Discount Coupon 2017  I want to inform you that  Approximately 95% of WordPress blog on the internet are hosted by Bluehost.

BlueHost Hosting Biggest Discount: Save 66% + Free .com Domain

Without wasting your time now I am going to give you the link through which you can get 66% discount on Bluehost Hosting and also you'll get a Free .com domain. You Don't need any coupon code to activate this offer. Just click on the link below and grab this offer.

   Click Here to get Bluehost Discount  

Click on above link to get this offer. 

Why should we use Bluehost Hosting?

I know, you may have a question in mind that Why should I use Bluehost? Am I right? Don't worry because after reading this article you can understand why everybody recommends Bluehost. These are the reasons why Bluehost is popular among bloggers:-

1) Recommended by WordPress
Bluehost Webhosting is officially recommended by WordPress Hosting page.

2) Free Addons
With the Bluehost Hosting, you will get the Free .com domain, free site builder, free instant apps and much more.

3) Unlimited Everything
Bluehost offer unlimited hosting space, unlimited domain hosting, unlimited file transfer and unlimited email accounts

4) 24/7 Support
Whenever you want any help for your hosting Bluehost is just a call away from you.

5) Free Advertisement tool
Bluehost offer over 150$ on most of the advertisement channels like google, facebook, bing and twitter.

6) Uptime
Bluehost guarantee 99.9% uptime.

7) Money-back Guarantee
The best part of Bluehost is that it offers 30 days money back guarantee.

8) cPanel 
It has cPanel, so it is easier for users to navigate through.

9) Types of Hosting 
Bluehost offers 4 types of hosting plan: shared hosting, VPS hosting, Dedicated hosting and Reseller hosting.

10) Reputation
Bluehost was established in 1996.

I hope, you understood the features of Bluehost Hosting.

  Click Here to get Bluehost 66% Discount + Free Domain  


Some Frequently Ask Questions Related to Bluehost

Question 1: - Which is the best Hosting Plan for me?
Answer: - Depending upon your need you can select the hosting plan which suits you. But if you are a newbie blogger then I will suggest you go with the basic plan it cost you only 3.95$/month and this hosting also provides features like 1-Click WordPress Install.

Question 2: - Does Bluehost offer free domain?
Answer: - Yes, it provides Free .com domain with any hosting plan.

Question 3: - Does Bluehost offer any money back guarantee?
Answer: - Yes, It provides you with the 30-day money back guarantee. If you feel you don't want to continue then you can cancel hosting plan anytime. They will refund all your money.

Question 4: - What kind of payment does Bluehost accept?
Answer: - You will glad to know that Bluehost accepts payment by Debit Card, Credit Card, Net banking, PayPal and offline banking via direct deposite, demand draft and cheque.

Question 5: - Does Bluehost offer SSL Certificate?
Answer: - Yes, Bluehost offers three types of SSL Certificate: Positive SSL, Comodo SSL and Positive SSL Wildcard.

Question 6: - Does Bluehost provides Security to my website?
Answer: - Yes, Bluehost provides you SiteLock Security. That will protect your website against bots and malware attacks.

Question 7: - Does Bluehost provides Backup Service for my website?
Answer: - Yes, It provides you CodeGuard Backup Feature to take regular backup and maintaining it.

Question 8:- Does Bluehost provies monthly payment option?
Answer: - Sorry, but Bluehost does not provide monthly payment option. You have to pay for 12 or 24 or 36 months for your convenience. But don't worry, It gives you the 30-day money back guarantee.

Question 9: - How to install WordPress on Bluehost Hosting?
Answer: - This is what I like in Bluehost Hosting. It Provides 1-Click WordPress Install Feature.


I hope now you may not have any doubts related to Bluehost Hosting.

If you still not use Bluehost Discount, then click below link and grab this offer now. 


Please Guys, Support us by Sharing this article in Facebook, Twitter and other social media.
 If you want any other help then Let me know via comment below.

SHARE

Mr. Sumit

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
Widgets